Assortiment
    Wij hebben alle gokkasten uit de verschillende assortimenten natuurlijk op onze website staan, u kunt hier direct van genieten zonder ze te hoeven downloaden dat scheelt veel werkt en ruimte op uw pc. Dat neemt ook het risico weg van virussen en andere ongein.

    Voor een gratis spel hoeft u zich niet te registreren, voor het echte spelen dient u zich wel even snel te registreren want anders kan de uitbetaling niet plaatsvinden en kunt u uw gokkasten credits niet direct bewaren, dus dan kan je die super groten prijzen verwachten op je rekening. In een keer uit het rood!. Zeker met de feestdagen voor de deur is het fijn om wat credits achter de hand te hebben.

    Al onze fruitautomaten zijn uitgebreid getest en zijn stabiel en veilig om direct op te spelen. Dit vonden wij nodig omdat er nogal wat `rotte appels` tussen zitten. Ook zijn de spelletjes gefilterd op kwaliteit en speel plezier. Zo zal je je nooit vervelen met een spelletjes  waar niets aan is.

    Gokkasten en flash fruitautomaten zijn helemaal geweldig om te spelen. De gratis fruitmachine spellen zijn namelijk beschikbaar in flash vorm en daardoor kunt u altijd direct gaan spelen en aan de slag op onze fruitautomaat spellen. Niet ellenlange wacht tijden omdat het spelletje zo lang laad. Nee gelijk plezier. Alle gokkasten zijn uitgerust met veel en speciale mogelijkheden om betalingen te voldoen, waaronder sms, bellen en bijvoorbeeld via de bank met iDeal. U kunt oneindig veel verschillende Classicjackpot gokkasten op onze website spelen, deze zijn namelijk allemaal beschikbaar van verschillende aanbieders. Dus kijk op websites als gratisfruitmachine.nl voor de leukste spellen en win!

    De fruitautomaten op onze website zijn uiteraard gewoon veilig en betrouwbaar om te spelen. Stel, het internet valt een keer uit, dan zorgen wij ervoor dat op het moment dat het terug komt, u altijd de credits terug krijgt. Deze credits kunt u later altijd gebruiken als u ingelogd bent onder uw eigen account.