Hoe werkt een fruitautomaat
De spelregels van een fruitautomaat zijn simpel. We hebben ze voor je op een rij gezet. Je begint op een online gokkast altijd met het onderspel. Je drukt op start om de rollen te laten draaien. Dit kun je ook laten gebeuren met behulp van het autoplay kaartje. Hierdoor hoef je zelf niet meer te drukken. Als er een prijs valt heeft u de keuze om de credits te nemen of om ze over te zetten naar het bovenspel dit gebeurd met de win to winbank knop. Als je een kers hebt krijg je een gamble, deze punten worden autmatisch gegokt of je krijgt niets of je krijgt 4 punten. Wil je de punten die je hebt gewonnen naar het benedenspel van de fruitautomaat halen dan klik je op de knop win to credits. Heb je onder geen punten meer dan kun je de punten van het bovenspel mee nemen naar het onder spel door op de knop credits win bank te drukken. Deze punten gaan met 4 tegelijk.

Je hebt ook een automatisch hold functie. Dan houdt de fruitautomaat zelf de juiste combinatie vast. Je kunt deze combinatie los maken door op de holdknop te drukken.

Een tip: laat best alle punten boven staan. Zo haal je zo min mogelijk punten naar beneden. Koop als je onder geen punten meer hebt er bij. Als de virtuele fruitautomaat steevast 10 draaien niks geeft laat je dan uitbetalen. Probeer het beste aantallen van 100 te houden en laat je uitbetalen bij 1000, 800, 600 of 400 credits.

Meer info over online fruitautomaten op het Online fruitautomaat portaal. Hier vind je speel informatie voor online fruitautomaten, maar ook meer dan 2500 gratis te spelen titels. Probeer alle fruitautomaat spellen uit met fun credits!